Bruktbutikken BrukaNes

– Brukte skatter, sunt for både miljøet og lommeboken!
BrukaNes er et samarbeid mellom Esval miljøpark og Kanmer.
Gjenvinning med mennesker i sentrum!
Formålet

Fremme økt gjenbruk i regionen og samtidig tilby gode arbeidstreningsplasser til de som er på tiltak hos Kanmer.

Omfang

BrukaNes får varer fra Esval miljøpark, direktlevering til butikken og ved henting hos kunder. Vi tømmer også dødsbo og tar enkle flytteoppdrag. Gjennom de forskjellige kanalene håndterer vi nesten 100 tonn varer i løpet av året.

Gevinsten?

Fornøyde kunder i BrukaNes kan boltre seg i alskens varer som møbler, dekketøy, sportsutstyr, lamper, antikk og andre bruksgjenstander, alt renset, vasket, reparert og klargjort.

Alle varer er delikat presentert i noe som kanskje er distriktets mest spennende butikk! Hos BrukaNes er vareutvalget forskjellig fra dag til dag og mange har allerede gjort sine kupp og nye kupp kommer til å bli gjort.

Svar på ofte stilte spørsmål?

 

Mottakspunkt er på Esval Miljøstasjon. Varer kan også leveres direkte til butikken etter avtale, og vi kan selvsagt også hente større varer hjemme hos kunder.
Av småvarer tar vi imot det meste (helst ikke CD, DVDer eller bøker). Når det gjelder møbler vurderes hver enkelt gjenstand.
Send oss gjerne bilder til post@brukanes.no, så tar vi kontakt med dere. Legg ved adresse hvis dere ønsker henting Viktig moment for oss er tilstand på varene (f.eks møbler). Ta gjerne bilder der det er skader sånn at vi får tatt en vurdering. Vi tar en siste vurdering når vi fysisk ser varene. På grunn av allergier, helst ikke røyk eller dyr. PS! Dersom vi reiser ut for å hente varer og vurderer at dette ikke er noe for BrukaNes, kan vi imidlertid tilby å ta med varene for deg og levere dette til Esval, mot et tillegg.
Ja, vi kjører ut til kunder fra mandag til fredag, fra 10.00-15.00 Kapasitet er varierende ut ifra bemanning. Dette må i så fall avtales med oss på forhånd.
Hver vare prises enkeltvis, vi etterstreber å være halv pris av bruktprisen (hvis vi finner referansepunkter eller priser på Finn.no eller Epla). Vi er ikke loppemarked, men etterstreber å holde halv pris av bruktprisen på møbler og større varer. Det vil allikevel være enkelte varer som blir priset noe høyere.
Butikken ligger i Runnivegen 45, 2150 Årnes, i samme bygg som Kanmer (gamle Kenmore-bygget)
Følg oss på Instagram @BrukaNes2150 eller på Facebook @BrukaNes. Her legges det ut nye varer flere ganger i uken; bilde med pris og enkel beskrivelse. Enkelte/større varer legger vi ut på finn.no/BrukaNes
Ja, hvis dere ser noe dere ønsker å kjøpe, er det bare å ringe butikken på mobil 485 02 771. Vi kan holde av en vare opptil 3 virkedager.
Nei, vi har dessverre ikke kapasitet til å følge opp dette. Kundene må selv holde seg oppdatert på nettet eller ved besøk i butikken.
Ja, vi kjører varer hjem mot tillegg, ihht pristabell på transport. Ta kontakt med oss for pris og mer informasjon.
Vi gir ingen returrett på brukte varer kjøpt på BrukaNes, men i enkelte tilfeller som elektronikk praktiseres returrett mot fremvisning av kvittering.
Inntekter fra BrukaNes går til å dekke driftskostnader for butikken. Eventuelt overskudd tilbakeføres til Kanmer, som igjen kommer tiltaksdeltakerne til gode.

Følg oss på Facebook og Instagram

Søk etter @brukanes2150 eller klikk deg inn på ikonene.

Åpningstider

Man-ons, fre 10-16

Torsdag 10-19

Lørdag 10-14

Kontaktopplysninger

Vi holder til i Runnivegen 45 på Årnes

Telefon 40 00 23 11

Send e-post

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.