
Tapasanretning (til ca. 10 personer)
Kaldt: blinis med skagenrøre (10 stk), urtebakt ørret (500 g rå fisk), Holtefjellost (150 g), spekepølse med karve og parmesan (150 g), Coppa og hvit asparges. Marinerte kalamata oliven (200 g), Artiskokk med timian og sitrondressing (10 halve)
Varmt: hjemmelagde spicy kjøttboller (1 kg) med tomatsaus, BBQ-klubber av Livechekylling (1 kg rå), hjemmelagde lammepølser (500g) med chili-paprikasaus, båtpoteter med rosmarin og hvitløk (2 kg).
Sauser: hvitløksmajones, paprikamajones, urtesaus.
ℹ️ Allergener: skalldyr, fisk, melk, egg, hvete, bygg havre, sennep. ℹ️ Minimumsbestilling 3.700,- med kuvertpris 370,- over minimum.