
Tapasanretning (til ca. 10 personer)
Posted on
mai 11, 2020
in
kald blinis med skagenrøre (10 stk), urtebakt ørret (500g rå fisk), Holtefjellost (150 g), spekepølse med karve og parmesan (150g), Coppa og hvit asparges. Marinerte kalamata oliven (200g), Artiskokk med timian og sitrondressing (10 halve) Varmt: hjemmelagde spicy kjøttboller (1 kg) med tomatsaus, BBQ-klubber av Livechekylling (1 kg rå), hjemmelagde lammepølser (500g) med chili-paprikasaus, båtpoteter med rosmarin og hvitløk (2 kg), Sauser: hvitløksmajones, paprikamajones, urtesaus.
ℹ️ Allergener: skalldyr, fisk, melk, egg, hvete, bygg havre, sennep. ℹ️ Minimumsbestilling 3.300,- med kuvertpris 330,- over minimum. Tillegg: Fint og grovt kringlebrød, og Tine kuvertsmør kr. 25,-/kuvert.