Tapasanretning (til ca. 10 personer)
Posted on
mai 11, 2020
in
kaldt urtebakt ørret (500 g), skagenrøre (500 g), Holtefjellost (150 g), spekepølser (150 g) coppa og kremet aspargesbønner (10 stk),
Marinerte kalamata oliven (200 g), marinerte artiskokker (10 halve)
varmt: hjemmelagde spicy kjøttboller (1 kg) med tomatsaus, BBQklubber av Livechekylling(10 stk), hjemmelagde lammepølser(0,5 kg) med chili-paprikasaus, båtpoteter med rosmarin og hvitløk (2 kg),
sauser: hvitløksmajones, paprikamajones, urtesaus
brød: focaccia og kringlebrød
ℹ️ Allergener: skalldyr, fisk, melk, egg, hvetegluten, sennep. ℹ️ minimum bestilling 4950,- med kuvertpris 495,- over minimum.