Ledig stilling

Soussjef

Vår kjøkkensjef, Robin Höghjelm søker etter en dyktig og driftig soussjef
til sitt kjøkken på Herredshuset Jessheim.

Vi ser etter deg som er interessert i en spennende og utfordrende stilling som soussjef. Vi lover deg en hverdag med variasjoner i et ungt og profesjonelt team som nå skal drifte og levere til både Herredshuset på Jessheim og Lillerommen Selskapslokaler i Vormsund. Du vil med dette få en unik sjanse til å bli med laget fra oppstart i april hvor selskapsmat vil stå i fokus til arrangementer som; bryllup, konferanser, middager, minnesamvær, konfirmasjoner, julebord, samt ulike kulturaktiviteter på husene.

KRAV TIL DEG

  • Veilede og fungere godt med medarbeidere med ulike kvalifikasjoner.
  • Ansvar og kontroll både for folk og drift
  • Selvstendig og kunne ta egne avgjørelser – Problemløser!
  • Service og kvalitet – vise dette i praksis «Ja, det ordner vi!» – holdning
  • Høy matfaglig kompetanse Effektiv, stabil og ryddig.
  • Arbeidserfaring fra bedre restaurant/hotell
  • Kjennskap til IK – mat, samt økonomisk forståelse
  • Språk: Skandinavisk – Norsk, svensk, dansk
  • Førerkort kl. B

VI TILBYR

  • Varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter.
  • Varierende arbeidstid dag/kveld/helg med gode tilpasningsmuligheter
  • Gode personalbetingelser og attraktive avtaler
  • Et fargerikt og romslig arbeidsmiljø
  • Arbeid med opplæring og lærlinger
  • Kompetanse – og faglig utvikling

Søknad med CV sendes til krinor@kanmer.no innen 15.02.2020.

Spørsmål om stillingen rettes til Personal- og fagopplæringssjef, Kristin Norderud på 47 28 12 64.