Lørdagsåpent på BrukaNes

Velkommen til åpningsfesten på BrukaNes. Vi feirer nye åpningstider med god julemat fra Nylænne Catering. Fra og med 01.12.18 har vi følgende åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag 10-17

Torsdag 10-19

Lørdag 10-14

Velkommen til en hyggelig julehandel hos oss ?

Sakset fra Raumnes 13.11.18:

Butikken BrukaNes går så det griner. Faktisk så godt at de etter hvert muligens har behov for større plass. Nå utvider de åpningstidene for å nå nye kundegrupper.

 

 

Tar imot møbler

Og det går unna som bare det.Vi ble først advart mot å ta inn møbler i sortimentet, men faktum er at det er akkurat dette som går best, fortsetter Elstad, og kan fortelle at de nå har etablert en egen Facebook-side, som på knappe to døgn har fått over tre hundre følgere. Her blir det lagt ut bilder av små og store gjenstander som folk kan boltre seg i før de kommer til oss for å handle.

 

Utvider åpningstiden

Nytt fra desember er at det fra da av blir åpent hver eneste lørdag på permanent basis, foruten vanlig åpningstid i ukedagene, med langdag hver torsdager. Slik håper BrukaNes å nå nye kundegrupper, og kanskje øke omsetningen på sikt.I dag har de et salgslokale på knappe 300 kvadratmeter, med et lager på mellom 500 og 600 kvadratmeter.

– Man kan ikke se bort fra at det kan bli litt knapt i lengden, men enn så lenge går det avslutter Elstad.

 

Les hele artikkelen her