Lagerplass og palleplasser

Runni på Årnes og Funnefoss på Opaker

Vi har gode lager og transportløsninger, for de som ønsker å drifte sine nettbutikker igjennom oss.
Vi kan dermed tilby store og små bedrifter en totalløsning. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med all tilrettelegging og vi har også mulighet for å ta lærlinger og lærekandidater i logistikkfaget.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/8/c/0/kanmer.no/httpd.www/wp-content/themes/vigor/vc_templates/vc_gallery.php on line 168 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/8/c/0/kanmer.no/httpd.www/wp-content/themes/vigor/vc_templates/vc_gallery.php on line 168

Godkjent lærebedrift innen Logistikkfaget

Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /customers/8/c/0/kanmer.no/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 60
Behov for lagerplass/kontorlokaler?
Fra 1. august 2018 vil vi ha ca. 2 500 kvm lager og kontorlokaler ledig på Oppaker.

Beskrivelse av Kanmer avd. Funnefoss Fabrikkvn. 6, 2166 Oppaker
GNR. 140, BNR. 2 i Nes kommune.

 

Eiendommen er beliggende mellom Årnes og Seterstøa i Nes kommune. Eiendommen er beliggende med grense mot Glomma og Funnifossen og har adkomst via riksveg 175. Eiendommen ligger ca. 15 km sør for Skarnes og ca. 30 km fra Gardermoen flyplass.

 

Tilgjengelighet for biler, vogntog og større lastebiler er meget god med beliggenhet ca. 800 m fra E16.

 

Eiendommen måler ca 16.000 kvm og har rikelig med parkeringsplasser.

Bygg

 

Bygningen er oppført i 4 byggetrinn hvorav de første 3 ble utført i perioden 1971 til 1975. Det siste byggetrinnet ble utført i 2011 som et ledd i en tilrettelegging for større leietaker.

Områdene som er ledige for utleie fra august 2018 er:

 

Den opprinnelige bygningsdelen har fasade av tegl, inngangsparti og vinduer er gitret igjen for sikkerhet. Bygningsdelen inneholder 4 kontorer, 2 garderober, medierom, spiserom og et mindre lager/produksjonslokale og måler ca. 700 kvm. Kontorer og garderober ble pusset opp med nytt gulvbelegg og veggplater i 2015. Denne delen er oppvarmet med panelovner og varmepumper.

 

Den andre bygningsdelen er en stor lager hall med søylefritt spenn på 38 meter og en takhøyde på ca. 4,3 meter under bjelke og ca. 6,3 meter full høyde og er på ca.1.800 kvm. Det er rampe under tak med mulighet for å kjøre lastebiler helt inn. Det er høy kjøreport og hydraulisk lasterampe. I tillegg finnes en rampe for bak lossing av biler med tilgang fra dobbel ståldør. Stor og god last/losse sone. Lagerhallen har i dag alt utstyr for drift slik som trucker, sniler, strekkplastmaskin og jekketraller. Ca. 200 kvm har noe lavere takhøyde og brukes til småvarereoler og palleplastringsmaskin. Pallereoler med plass til ca. 1500 paller er montert i hallen i merkede ganger. Vinduene i lagerhallen er også gitret for økt sikkerhet.

Utearealer

 

Rundt bygget er det opparbeidede plener og det finnes oppstillingsplasser for biler på begge sider av bygget. Det finnes egen oppstillingsplass for egne lastebiler som er inngjerdet med port og har tilgang til motor varmere.

 

Det finnes områdeskilt hvor innganger og porter er merket.

For visning ta kontakt med Roger Nøstvik

90 15 64 11 eller på e-post

Send e-post til Torgeir

Nytt og nyttig