Herredshuset Jessheim

Herredshuset er et signalbygg i byen som ligger meget sentralt med bare noen få minutters gange til offentlig transport, i nærheten av både motorveien og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Huset er bygget i nasjonalromantisk stil og er tegnet av arkitekt Holger Sinding-Larsen og sto klart i 1901. Det ble en gang i tiden kåret til Norges vakreste kommunehus. Det har opp gjennom tidene blitt brukt som bank, sosialkontor, skole og de seneste årene som selskapslokale. I 2003 ble huset restaurert og satt tilbake til sin opprinnelige stand av en Venneforening som jobbet dugnadsbasert. Venneforeningen er i dag like aktiv og bidrar til å holde huset i stand samt arrangerer flere kvelder i året med alt fra konserter til dans.

I mars tok Kanmer over den daglige driften av huset og det blir i dag brukt som selskapslokaler for eksempel til bryllup, konfirmasjoner, minnestunder og julebord. På dagtid benyttes lokalene til kurs og konferanse. Vi samarbeider også med Ullensaker Kulturhus så flere av konsertene de arrangerer avholdes på Herredshuset, da gjerne med en bedre middag i forkant.

Visjonen er at Herredshuset skal være det naturlige stedet å feire store og små anledninger.

Herredshuset – den gode atmosfære

Følg oss på Facebook og Instagram

Søk etter @herredshuset.jessheim (face), @herredshuset_jessheim (insta)

eller klikk deg inn på ikonene.

Kontaktopplysnigner

Kanmer avd. Herredshuset Jessheim
Gotaasalleen 6, 2050 Jessheim

Telefon: 40 00 23 11

Send e-post