Julemat – Kanmer
 

Julemat

Julemat

Tilgjengelig i november og desember

Julemat - Forrett

Gravlaks med Nyr, rødbet og søt sennep

115 ,-

Rakfisk med tradisjonelt tilbehør

125 ,-

Roastbeefsalat    

115 ,-
Ristet valnøtt, tørket tomat, sjalottløk, bakte beter, eplevinaigrette

Julemat - Hovedrett

Juletapas

286,- pr. kuvert
Karriegg og rekesalat, urtebakt ørret med pesto, oliven og artiskokker, rakfisktartar i lefse, roastbeefsalat og bakte beter, spicy medisterboller og rødkål, BBQ ribbestykker, hjemmelagde julepølser og husets sennepblanding, ovnsstekte poteter og beter i båter med timian og hvitløk, Holtefjellost og spekepølse med tørket tomat, rosiner og svisker, hvitløksmajones, hjemmelaget kringlebrød

Rakfisk med tradisjonelt tilbehør

295 ,-

Pinnekjøtt og rotmos med sjy og kokte poteter

325 ,-

Tradisjonell juletallerken med julesaus

225 ,-

Kalkunbryststek med rødkål, rosenkål og fløtesaus

225 ,-

Julemat - Dessert

Riskrem og rødsaus

68 ,-

Creme brulee og sitrussalat

79 ,-
Allergener: egg, melk

Karamellpudding 1,5l

378 ,-
ca. 10 porsjoner, levert med en flaske Tine kremtopp
Allergener: egg, melk
F