Om oss – Kanmer
 

Om oss

info om oss

FAKTAOPPLYSNINGER:

Kanmer as ble stiftet 30.11.2001 og er et heleid kommunalt selskap i Nes kommune i Akershus. Selskapets generalforsamling er personidentisk med Nes kommunes formannskap. Styret består av seks medlemmer, hvorav ett medlem velges av og blant de ansatte.

 

«Selskapets formål er å drive individuell opplæring og utvikling med mennesket i sentrum gjennom allsidig virksomhet. Virksomheten skal være lønnsom og ha høy grad av kvalitet og service.».

 

Selskapets visjon er: Vi viser at mennesker…KANMER

 

Så langt har alt gått på skinner. Noen humper på vegen har det jo vært, men det har i det store og hele gått veldig bra. Vi har fått et nytt innhold i «attføringstiltaket» vårt, som stiller mye strengere krav til oss. Det har vi gjort noe med, og vi vil fortsette med å levere god kvalitet til NAV.

 

Våre frittgående snekker har i løpet av 2 år tatt steget fra å pusse opp hus, til å bli «hus produsent». Vi setter nå opp vår aller første 2 mannsbolig. Vi har erfarne snekkere som gir uvurderlig arbeidstrening på arbeidsplassen. Det blir trolig satt opp en 3 mannsbolig av oss i år også.

 

Nå er det ett år siden BrukaNes åpnet. Året har gått kjempefort og etterspørselen overgår våre forventninger. Samarbeidet med Esval Miljøpark, blir bare bedre og bedre. Det er en bruktbutikk som har tatt helt av. Vi får så mange hyggelige kunder fra hele Østlandet. Vi har ansatt butikksjef Kine og hun har nå fått tid til å bli kjent i butikken og med folk på begge sider av skranken.

 

Kanmer as har 3 solide ben å stå på. 1: Levere tjenester til NAV. 2: Salg av egne varer og tjenester. 3: Utleie av lokaler til private bedrifter.
Vi må hele tiden sørge for at vi er; attraktive, leverer høy kvalitet, riktig pris og tilfredsstiller våre kunders behov hver dag.
Det må vi også i 2018.

 

I år satset vi stort på lærekandidater og lærlinger. Vi har 7 ungdommer inne i dag. De tar utdanningen sin som; kokk, snekker, lager/logistikk. De får meget god opplæring/oppfølging og skal bidra til at Kanmer får flere oppdrag.

 

Vi er en allsidig bedrift, med mange forskjellige arbeidsoppgaver. Årsaken til det er at vi skal kunne tilby NAV et bredt spekter av arbeidstreningsplasser og at vi sprer risikoen ved nedgangstider. Vi kan i dag tilby følgende tjenester: Lagerarbeid, transport, catering, ved, gressklipping, postkjøring, pakking, ledningsprodukter, snekkertjenester, lagerhotell, utleie av lokaler, bruktbutikk, veivalg.

 

Det har skjedd endringer i innhold og navn på «attføringstiltaket» vårt. Arbeidsforberedende trening (AFT) stiller enda større krav til oss som leverandør. (Se ellers hjemmeside.)

 

I begynnelsen av 2018 skal vi ansette 3 ledere på Kanmer. Det gleder vi oss skikkelig til. Vi kan helt sikkert lære mye nytt fra dem og det kommer til å bli bra.

 

Jeg er så heldig at jeg har en fantastisk gjeng på 150 medarbeidere som står på hver dag. Humøret og arbeids iveren finner man ikke maken til i hele verden. De færreste av oss greier å spise en hel elefant alene. Hvis vi deler denne elefanten opp i passe biter, greier alle å ta «en bit», vips så er hele elefanten spist opp.

 

Til slutt. Så langt har det meste gått på skinner. Masse å gjøre, fornøyde kunder og ansatte. Så da kan jeg ikke annet enn å klage!!.

 

Kanmer den 12.januar 2018

Roger Nøstvik

a

Kvalitet

a

Stilling ledig

a

Ansatte

a

Roger Nøstvik

Jeg er så heldig at jeg har en fantastisk gjeng på 150 medarbeidere som står på hver dag. Humøret og arbeidsiveren finner man ikke maken til i hele verden. De færreste av oss greier å spise en hel elefant alene. Hvis vi deler denne elefanten opp i passe biter, greier alle å ta «en bit», vips så er hele elefanten spist opp.

Vi gleder oss til 2017.

a
F